Om de verspreiding van het COVID-19 virus te vertragen en te stoppen is het essentieel dat vrijwel iedere vorm van samenkomen wordt vermeden. Wij hebben de verantwoordelijkheid om het virus niet verder te verspreiden naar mensen die er wellicht kwetsbaarder voor zijn dan wijzelf. Daarom hebben wij onze winkel tot nader order gesloten. Stuur ons een mail, we zullen u graag helpen.

De leukste winkel

Schreuder & Kraan - de favoriete winkel van velen - behoort tot de leukste zaken van Haarlem.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Maar als u gewoon iets wilt weten, dan kunt u ons gerust een mailtje sturen. We antwoorden zo snel mogelijk. Het is ook mogelijk om per e-mail te bestellen.

Marc Schreuder & Nicole Kraan

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur.

De gedekte tafel

Vaak vormt de eettafel het centrale punt van ons sociale leven of gezinsleven. De plaats waar men, onder het genot van een heerlijk maal, de rust vindt om met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren.

Ook bij Schreuder & Kraan staat de gedekte tafel centraal. Bij ons vindt u inspiratie om uw tafel - en alles er om heen - op te luisteren, om van het samenzijn aan tafel een feestje te maken. Het leven mag gevierd worden.

Inschrijven mailing

teskt

SCHREUDER & KRAAN

De kunst van het genieten

 

inschrijven mailing

 

Gierstraat 51, 2011 GB Haarlem

023 - 531 39 05

 info@schreuder-kraan.com

 

privacyverklaring  |  algemene voorwaarden