Exclusief bij Schreuder & Kraan

Toen Schreuder & Kraan tien jaar bestond publiceerden wij ons eigen zakmes: de Mug, een mes voor de Haarlemmers. Na de Mug ontstond een stille wens voor een nog uitzonderlijker mes. En nu wij in ons vijftiende jaar verkeren gaat deze wens in vervulling en komt er weer een nieuwe mes in de wereld: een zakmes gemaakt met het originele hout van de Grote of Sint Bavokerk. Ook dit is een mes voor de Haarlemmers.

Het zakmes is niet te groot en ligt goed in de hand. Het is een ideaal zakmes voor onderweg, om een appeltje mee te snijden, maar het kan ook zo maar zijn weg naar de keuken vinden. Of op een kaasplankje… of om van die heerlijke gedroogde Franse worstjes mee te snijden…
Zo’n mes wordt een persoonlijke metgezel, een goed stuk gereedschap waar je altijd op kan terugvallen. Gemaakt van het hout van onze Bavo.

Het mes is momenteel in productie. U kunt zich nu al inschrijven om een exemplaar te bemachtigen, door een mailtje te sturen naar info@schreuder-kraan.com of door te bellen met (023) 531 39 05.

Zakmes gemaakt met het originele hout van 
de Grote of Sint Bavokerk
Exclusief verkrijgbaar bij Schreuder & Kraan
Heft 11,2 cm lang, 1,8 cm breed.
Lemmet 9 cm, middenspits, met het stadswapen van Haarlem
Gewicht: 75 gram.
Beschaling van XVIe eeuws eikenhout, 
afkomstig uit een dakbalk.
Gravure: 
"IK BEN GEMAAKT MET HOUT VAN DE GROTE OF ST. BAVOKERK"
Prijs: € 135