Schreuder & Kraan organiseert een Kerstbeurs in ZwanenburgAl zeker 15 jaar presenteren wij elk jaar een bijzondere kerstcollectie, die beslist anders is dan die je bij het gemiddelde tuincentrum tegenkomt.

We zoeken naar bijzondere en duurzame kerstversiering van blijvende waarde, die je elk jaar opnieuw met veel plezier tevoorschijn haalt.

Zéker schattig, sentimenteel en grappig, maar ook prachtig, betoverend, of gewoon heel bijzonder: Russische Fabergé eieren, lakdozen, met de hand vervaardigde glazen vogels, houten miniatuur kerststalletjes, handbeschilderde kersboomhangers en natuurlijk de beroemde handbeschilderde houten engeltjes van Wendt & Kühn.

Vorig jaar tijdens de kerstperiode werd alles plotseling stilgelegd door de lockdown. Contact met anderen was ineens niet meer vanzelfsprekend. Corona schudde de wereld door elkaar en blijft dat nog doen. De wereld is veranderd en dat geldt ook voor Schreuder & Kraan.

Inmiddels heeft Schreuder & Kraan zijn winkel in Haarlem gesloten om in Zwanenburg verder te gaan met een combinatie van showroom en webwinkel.
Het is vanuit deze nieuwe showroom in Zwanenburg (tussen Haarlem en Amsterdam) dat we de traditie voortzetten met een nieuwe editie van “Met het oog op de kerst”.

Iedereen is welkom om inspiratie te komen opdoen voor de kerstperiode die voor ons ligt.

Gedurende het kerstweekend zijn er interessante kerstaanbiedingen op de collecties van Des Pots (vazen) en Gien (servies)!

We zien er naar uit u in Zwanenburg te ontmoeten. U bent van harte welkom!

Marc Schreuder & Nicole Schreuder-Kraan

Schreuder & Kraan
MET HET OOG OP DE KERST…
Zaterdag en zondag 13 en 14 november 2021
van 11:00 uur tot 17:00 uur
Kerkhoflaan 22
1161 JC Zwanenburg

(gratis toegang, gratis parkeren)

Daarna, tot de kerst, dagelijks geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Contact: (020) 737 0283
info@schreuder-kraan.com
www.schreuder-kraan.com