Origami Multico, een kleurrijke tafelloper

Het patroon van deze tafelloper heeft heldere en sprankelende kleuren. Een loper die je dag opfleurt. Dit omkeerbare en veelkleurige ontwerp heeft  onmiskenbaar eigentijdse, en grafische aantrekkingskracht.

Als er iets is waarmee het tafellinnen van Le Jacquard Français zich onderscheidt, dan is het wel het fascinerende gebruik van kleur. Dit is te danken aan de jarenlange samenwerking, vanaf 1978, met de Franse styliste Primrose Bordier en haar designstudio.

Volgens het verhaal zat zij tijdens een diner naast de toenmalige directeur van Le Jacquard Français. Ze suggereerde hem om tafellinnen in kleur uit te gaan brengen. Want in die tijd voerde wit tafellinnen nog de boventoon.
Le Jacquard Français heeft deze uitdaging opgepakt. Jarenlang heeft Primrose Bordier de kleurrijke collecties voor Le Jacquard Français ontworpen.  Het bedrijf wist zich ermee tot marktleider te ontwikkelen.

Le Jacquard Français brengt twee nieuwe collecties per jaar uit en levert aan een internationale clientèle die de kwaliteit en stijl van dit Franse tafellinnen weten te waarderen.

Le Jacquard Français loper Origami Multico

Le Jacquard Français
Loper Origami Multico 100% katoen
50 x 150 cm € 54
Dito servetten à € 16,50 (niet afgebeeld)

Zie ook tafelloper Seville Citron.
Zie ook Origami Encre