een kwalitatief hoogwaardige draagtas die bomen plant

Afmetingen tas: 42 x 38 cm x 10 cm
vervaardigd uit 100% biologisch katoen

Goodbag is de eerste herbruikbare tas die bijdraagt aan een beter milieu. Bij aankoop van een Goodbag wordt er een boom geplant. Uw Goodbag is een uiting van uw betrokkenheid bij het beschermen van het milieu.

Elke Goodbag heeft een code waarmee u uw eerste boom kunt planten. Bovendien kunt u bij aankoop van een Goodbag een gratis Inkognito postkaart bij ons uitkiezen.

Uw boom wordt geplant in een herbebossingsproject in Zambia. In dat land verdwijnt elk jaar 300.000 hectare aan bos. Behalve de herbebossing wordt de lokale bevolking opgeleid om het bos duurzaam te beheren en biedt het bos beschutting aan dieren, zoals giraffen, leeuwen en olifanten.

De tassen worden vervaardigd door TEENAH, een sociale werkplaats in Jordanië, waar vrouwen werken die uit Syrië zijn gevlucht. Bij aankoop van een Goodbag ondersteunt u de lokale economie en geeft u deze vrouwen uitzicht op een beter leven.

De designs op de Goodbags zijn ontworpen door jonge ontwerpers. Dankzij de royale zij- en onderkantplooien biedt de tas veel ruimte. Of het nu gaat om winkelen, op het werk of tijdens het sporten, de goodbag is overal te gebruiken.

Het initiatief voor Goodbag ontstond in Oostenrijk. Schreuder & Kraan is de eerste buitenlandse deelnemen aan het Goodbag project en de enige in Nederland. Laten we hopen dat meer winkels zullen volgen!

Hoe werkt het?

U koopt een Goodbag voor € 9,95.
U mag een gratis postkaart bij ons uitkiezen.

Via internet voert u de code van de tas in
en plant daarmee uw boom.