Duna matt gold gouden bestek

Duna matt gold bestek van het Portugese Cutipol valt op door het onderscheidende ontwerp. De stalen bestekdelen zijn verguld waarna ze zijn geborsteld. Met een gedistingeerd mat gouden uiterlijk als gevolg.

Cutipol

Een zorgvuldige selectie van materialen. Ergonomische studies van de vormen. Sober, praktisch en verfijnd ontwerp. Perfectie in de afwerking. Rigoureuze kwaliteitscontrole.

Cutipol is voortgekomen uit een constant streven naar verbetering, een onverzadigbare honger naar innovatie en het gedurende meerdere generaties blijven verzamelen van expertise en knowhow die teruggaat tot de oorsprong van de bestekindustrie in Portugal. Het streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit was voor hun geen vrijblijvende optie, maar werd gezien als een absolute noodzaak.

Cutipol matte gold

In een sector zoals die van het bestek, waar klassieke ontwerpen en materialen al decennia lang de boventoon voeren, vindt Cutipol het van groot belang om een ​​zeer gevarieerd assortiment aan bestek te presenteren.

Cutipol Duna matt gold

Het Cutipol assortiment omvat traditionele en moderne ontwerpen, waarbij er veel aandacht is besteed aan de details. Vooral de nieuwe, moderne vormen vereisen nauwgezetheid en veel technische kennis.
Hoewel er bij de productie voor een groot deel van de handelingen moderne machines worden gebruikt, speelt het oude traditionele vakmanschap nog steeds een grote rol.

Cutipol
Duna matt gold   
Bestek met een gematteerde vergulding.   


Zie ook hier een voorbeeld van Cutipol Duna matt gold.