Tijdens de lock-down in het voorjaar van 2020 stak David Hockney de wereld een hart onder de riem met de presentatie van een nieuw iPad kunstwerk met de titel: “Do remember they can’t cancel the spring”.

Corona mag dan minder in het centrum van de aandacht verkeren, andere verontrustende ontwikkelingen hebben die plaats overgenomen.
Op vele gebieden is het duidelijk dat we op een schakelpunt in onze geschiedenis zijn beland. Oorlog in Europa, het economische systeem staat onder druk en milieuproblemen en klimaatverandering vallen steeds moeilijker te ontkennen.

Maar Hockneys opmerking geldt nog steeds. Te midden van alle onrust biedt de lente een zekerheid en vreugde die ons mag inspireren. Als we nu elke dag onze beslissingen maar nemen vanuit ons hart, dan kunnen we elke dag nemen zoals hij komt. En daar ook van genieten. De kunst van het genieten…

Wij wensen u een vrolijk Pasen!

Marc & Nicole

Klik hier om onze paascollectie te bekijken!

Bekijk hier onze uitgebreide collectie vazen van Des Pots.

De producten van Des Pots mogen niet in webshops worden verkocht. Neem voor meer informatie over deze producten contact met ons op:  (020) 737 02 83 of info@schreuder-kraan.com of bezoek onze winkel in Zwanenburg.