Solid Color servies

Dibbern fabriceert en levert lifestyle-producten op het gebied van de tafelcultuur in tijdloos design van de hoogste kwaliteit.

Solid Color is een uitgebreid en compleet servies, dat leverbaar is in 50 kleuren. Het is vaatwasmachinebestendig (met uitzondering van de kleuren bright red, bordeaux en plum).

Een uitgebreide collectie koffie- of theekoppen Dibbern Solid Color bij Schreuder & Kraan
Een uitgebreide collectie koffie- of theekoppen Dibbern Solid Color

Al in de 60-er jaren legde Bernd Dibbern, destijds importeur en distributeur van een aantal destijds toonaangevende Skandinavische designmerken, de basis voor zijn huidige onderneming. In de jaren ’70 van de vorige eeuw ontstonden de eerste porselein- en glascollecties van eigen ontwerp. Het servies werd en wordt – in tegenstelling tot sommige andere merken – uitsluitend in Europa geproduceerd.

Een van de vele kleurcombinaties die mogelijk zijn met Dibbern Solid Color servies
Dibbern Solid Color

In de jaren ’80 van de vorige eeuw lukte het om met het Solid Color servies definitief door te breken op de lifestyle-markt. Deze collectie werd reeds meermalen bekroond. Solid Color stamt van oorsprong uit de 30er jaren van de 20-ste eeuw maar door steeds met nieuwe en actuele kleuren te komen blijft het servies aantrekkelijk en eigentijds. In de laatste jaren is het aantal kleuren zelfs nog uitgebreid. Het biedt de gebruiker een vrijwel onbeperkte keus aan individuele combinatiemogelijkheden.


De kleuren worden tot op de dag van vandaag met de hand aangebracht.

Dibbern Solis Color theepot 1,1 liter en koppen in "zartrosa" en "puder".
Dibbern Solis Color theepot 1,1 liter en koppen in “zartrosa” en “puder”.

Het is de ontwerpfilosofie van Dibbern om traditioneel vakmanschap te combineren met een ingetogen esthetische vormgeving. Dankzij de eenvoudige vormen van het servies komen de kleuren volledig tot uitdrukking.

SONY DSC

Met een keuze van 50 subtiel op elkaar afgestemde kleuren kunt u altijd slagen en een servies kopen dat aansluit bij uw wensen, stijl of – zakelijke – huisstijl.

Dibbern Solid Color mok in de collectie van Schreuder & Kraan