Wat maakt de Venice glazen van Dibbern zo aantrekkelijk?

De Venice glazen van het Duitse merk Dibbern zijn multifunctionele, met de mond geblazen glazen.

Het model voor dit glas ontstond rond 1900, als absint glas. Nu blijkt deze vorm zeer geschikt voor allerlei van toepassingen. Het glas kan dienen als wijnglas – je kunt er gewoon wijn in serveren – maar is ook zeer geschikt als waterglas en voor sapjes…

Deze elegante glazen zijn enigszins geribd en hebben een prettige, dunne rand. Het glas is door en door gekleurd. Het vangt het licht en al naar gelang het glas naar beneden toe dikker wordt, wordt de kleur intenser. Dat ziet er heel mooi uit.

De Venice glazen komen in dezelfde kleuren als de wat stakkere Solid Color glazen van Dibbern.

In onze winkel gebruiken we de glazen vaak om een kleuraccent op tafel te brengen. Je kunt ze allemaal door elkaar gebruiken, of je beperken tot één of twee kleuren. De kleuren vormen een afgewogen geheel en zijn al jaren hetzelfde. Met rosé, bordeaux, azuurblauw, licht blauw, groen, amberkleur en transparant kan je alle kanten op.

Dibbern Venice glazen zijn multi-inzetbaar, zoals op deze afbeelding, voor een glaasje witte wijn in de tuin.

De Venice glazen vallen zeer goed op hun plaats in zowel een formele als een informele setting. Het glas is chic en heeft stijl, maar is tegelijkertijd speels genoeg voor een informele borrel of op een gezellige tafel.

Venice universeel glas 0,25 l
De glazen zijn van gekleurd glas vervaardigd (dus niet gespoten) 
en tot 35°C vaatwasmachine bestendig. 
Leverbaar in 6 kleuren + transparant. 

klar/clear
rosé
bordeaux
aqua
azur/cobalt blue
grün/green
bernstein/amber

Naar webshop